مرکز فرهنگی هنری شماره یک مشگین شهر

 این مرکز از سال 1388 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در سال1390  ،مصادف با  روز نوجوان این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید نوجوان صادق صادق زاده (کوچکترین شهید شهرستان مشگین شهر ) نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های فرهنگی  ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال، حقیقی و مجازی

اجرای فعالیت های هنری ویژه اعضا حقیقی و مجازی

بخش های مرکز :

 

  دارای یک سالن کتابخانه کودک ونوجوان،یک کتابخانه ی پستی

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک و نوجوان

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه نقاشی/ کارگاه سفال / کارگاه داستان نویسی/ کارگاه نوشتن خلاق/ کارگاه کاردستی 

خدمات فراگیر :

   

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از 9 صبح الی 15 عصر 

پرسنل :

 

   ۱ نفر مسئول مرکز – 1 نفر نیروی هنری - 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه  50000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

  خ استاد مفتح، پایینتر از مسجد قاسمیه، داخل پارک استاد شهریار

تلفن :

 

  تلفن :  32523400

مسئول مرکز :

 

  خانم راضیه قربانزاده 


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1399/05/30 - 12:53
  • تعداد بازدید: 1509
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل کانون استان اردبیل عنوان کرد:

آموزش مهارت‌های مثبت روان‌شناختی، گام مهم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی

مدیرکل کانون پرورش فکری استان اردبیل در جلسه مشورتی مراجع قضایی، در خصوص ارائه راهکارهای عملیاتی و خدمات مشاوره‌ای به کودکان و نوجوانان، تأکید کرد: آموزش مهارت‌های مثبت روان‌شناختی، گام مهمی در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، زعفر احدزاده در جلسه‌ ای که با موضوع راهکارهای عملیاتی نمودن خدمات مشاوره‌ ای به کودکان و نوجوانان در محاکم قضایی که با میزبانی دادگستری استان تشکیل‌ شده بود، گفت: حمایت از نسل کودک و نوجوان به‌ عنوان شهروندان فردای جامعه، ضرورتی است که در هر شرایطی باید صورت پذیرد و آسیب‌ دیدگان این حوزه نیز ظرافت‌ های لازم در حوزه پیشگیری و درمان را دارند.

احدزاده تصریح کرد: مهم‌ ترین راهکار در زمینه پیشگیری و حتی درمان، توجه به آموزش مهارت‌ های زندگی است که در قالب « مهارت‌ های مثبت روان‌ شناختی» در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سرفصل‌ ها و عناوین فعالیت‌ های این نهاد از سال جاری لحاظ گردیده و در راستای پیشبرد شعار « خوب زندگی کردن، تمرین می‌ خواهد» است.

او ادامه داد: مهارت‌ هایی که با لحاظ شرایط و موقعیت پرچالش عصر حاضر در حال اجراست و متمرکز بر گروه بزرگی از مهارت‌ های روانی، اجتماعی و میان فردی است که به کودک و نوجوان کمک می‌ کند تا تصمیم‌ های آگاهانه بگیرند و به‌ طور مؤثر ارتباط برقرار کنند و مهارت‌ های مقابله‌ ای و مدیریت شخصی خود را گسترش داده وزندگی سالم و پرباری داشته باشند.

رئیس کارگروه پایش و ارزیابی کنوانسیون حقوق کودک در استان بابیان اینکه از ظرفیت‌ های قانونی کنوانسیون حقوق کودک و کارگروه‌ های چهارگانه این کنوانسیون نیز می‌ توان در ارائه خدمات مشاوره‌ ای موردنیاز به کودکان و نوجوانان بهره برد، اعلام کرد: اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل به‌ عنوان مسئول کارگروه پایش و ارزیابی این کنوانسیون، آمادگی همکاری‌ های لازم در این زمینه را دارد.

این مدیر فرهنگی در پایان سخنان خود یادآور شد: کانون استان اردبیل گشایش نمادین نخستین کلینیک حقوق کودک را با حضور معاون وزیر دادگستری و دبیر مجمع کنوانسیون حقوق کودک کشور در سال ۱۳۹۸ به انجام رسانید و در صورت تجهیز محتوایی آن و حمایت‌ های مادی و معنوی مراجع ذی‌ صلاح، می‌ توان به ارائه خدمات مشاوره‌ ای تخصصی پرداخت و ناگفته نماند رویکرد فعالیت‌ های کانون، خود گامی مهم در پیشگیری از آسیب‌ های اجتماعی است.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت